bardzo prosze o pomoc jak najszybciej:((( sprawdz tozsamosc
agusss010217: sprawdz tozsamosc 1−sinα=ctgα−cosα pod kreska ctgα
29 lis 14:24
agusss010217: prosze pilnie o pomoc to moja praca kontrolna na sobote

sprawdz tozsamosc 1−sinα=ctgα−cosα pod kreska ctgα
29 lis 14:39
kubkow: | | ctgα−cosα | |
1−sinα= |
| chodzi Ci o coś takiego? |
| | ctgα | |
29 lis 14:56
agusss010217: tak
29 lis 15:04
kubkow: bardzo to proste i przyjemne
L= 1−sinα
| | ctgα−cosα | | ctgα | | cosα | | sinα | |
P= |
| = |
| − |
| = 1− (cosα * |
| )=1−sinα |
| | ctgα | | ctgα | | ctgα | | cosα | |
czyli L=P cnd
29 lis 15:08
kubkow: wszystko jasne, czy czegoś nie rozumiesz?
29 lis 15:10
agusss010217: no dla mnie te funkcje to czarna magia tak jak cala matematyka

dziekuje bardzo
29 lis 15:12
kubkow: oj nie taka czarna magia
29 lis 15:19
agusss010217: no ja jestem humanistka i nawet korepetycje nie pomogły

i dziekuje
29 lis 15:24