matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o krótką instrukcje y=ctgx+|ctgx| - jak narysować?
Iza:
y=ctgx+|ctgx| Wykres funkcji, jak narysować?
28 lis 21:16
Eta:
dla ctgx≥0 y= ctgx+ctgx= 2ctgx dla ctgx<0 y= ctgx −ctgx= 0
28 lis 21:19