obliczyc to i jak bym mogl pokolei jak to zrobic :)
Saper: Oblicz:
a)(13)− log3 2
b)(6−log6 3)−5
c)3−4*(19)1+log1327
d)log5(5(log800+log125))
28 lis 20:21
krystek: Zapisz czytelnie
28 lis 20:23
krystek: alogab=b
28 lis 20:23
Saper: (13)−log3 2
28 lis 20:26
Saper: moglbys to pokoeli rozpisac jak zrobic ?
28 lis 20:27
krystek: 3log32=2
28 lis 20:27
Saper: aha dzieki : )
28 lis 20:29
Saper: (6−log63)−5
a to ?
28 lis 20:31
krystek: 6log6(3−1=3−1 i teraz (3−1)−5=
28 lis 20:34
Saper: dzieki

teraz
3
−4 *
19{1+log
1327
28 lis 20:39
Saper: 3−4 * (19)1+log1327
28 lis 20:43
Saper: pomoze ktos ?
28 lis 20:49