matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
parametr m
infii:
π
f(x)=1+sin(−x)+cos(
+x) wyznacz te wartości parametru m dla których f(x)=m ma dwa
2
rozwiązania w przedziale <π,2π> przekształciłem to na f(x)=−2sinx+1 i teraz rysuje wykres i wszystko z górki?
28 lis 17:30