matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznaczyć asymptoty wykresu funkcjii:
Pilnie potrzebuje pomocy.:
a) f(x)= x
3
+1/x
2
b) f(x)=e
−
x
2
c) f(x)=xarctgx d) f(x)=x+ lnx/x
28 lis 17:05
Pomocy.:
pomoże ktoś?
28 lis 17:15
Pomocy.:
bardzo mi na tym zalezy
28 lis 18:16