matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznaczyć przedziały monotoniczności g\funkcji i ektrema lokalne
W potrzebie:
a) f(x)= x
2
*lnx b)f(x)= 2x− arc ctg x c) f(x)= x
3
/ x
2
−1
28 lis 16:59
Pomocy.:
?
28 lis 17:16
ooo:
podbijam prosbe
28 lis 17:29