matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastiki
dzozff:
a
√
3
______= 2
√
3
2 BArdzo prosze o wiliczenie A
22 maj 15:12
Eta:
a
√
3
= 4
√
3
/:
√
3
a= 4
22 maj 15:13
Eta:
Czy taki miał być zapis?
a
√
3
= 2
√
3
2
22 maj 15:15