matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
k8ety:
Wiedząc że: a=log
14
2 b=log
14
5 Oblicz log
7
50 Wiedząc że a=log
3
20 b=log
3
15 oblicz log
2
360
27 lis 20:40
Kejt:
log
14
50
log
14
2+log
14
25
log
7
50=
=
=...
log
14
7
log
14
2+log
14
5
spróbuj dalej sam/a
27 lis 20:43