matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podprzestrzeniami R^n
Adam:
jak sprawdzić czy zbiory są podprzestrzeniami R
n
( potrzebuję na kolosa) v={(x,y,z) x∊R
3
: x=0,y−z=0;} n=3;
27 lis 20:38
Adam:
pomoże ktoś
?
27 lis 20:53