matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
natalia:
Jeżeli a
n
=1+2+3...+n to A. a
2
=3 B. a
2
=2 C. a
n+1
− a
n
= n D. (a
n
) jest ciągiem arytmetycznym
27 lis 17:58
natalia:
ktoś umie?
27 lis 18:06
natalia:
proszęę
27 lis 18:15
natalia:
nikt nie umie
27 lis 18:21