| 1 | 1 | 1 | ||||
d) L= | ( 3− | ) + ( | )k+1= | |||
| 2 | 3k | 3 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
( 3− | ) + ( | )k * | = | |||||
| 2 | 3k | 3 | 3 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
( 3− ( | )k ) + | k * | = | |||||
| 2 | 3 | 3 | 3 |
| 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||
− | * ( | )k + ( | )k * | = | ||||||
| 2 | 2 | 3 | 3 | 3 |
| 3 | 3 | 2 | 1 | |||||
−(− | + ( | ) * ( | )k= | |||||
| 2 | 6 | 6 | 3 |
| 3 | 1 | 1 | ||||
( | − | * ( | )k= | |||
| 2 | 6 | 3 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
(3− | * ( | )k)= | ||||
| 2 | 3 | 3 |
| 1 | 1 | |||
(3−( | )k+1) | |||
| 2 | 3 |