matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc !
Marianna:
wartość liczby a=16
3
√
4
wynosi ?
27 lis 16:29
Artur_z_miasta_Neptuna:
ale co ... chcesz to zapisać jako 2
jakieś tam
czy co
27 lis 16:30
Saizou :
a=4
2
*4
1/3
=4
7/3
=2
14/3
27 lis 16:30
Marianna:
dziękuję bardzo.
27 lis 16:31