matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to wynosi ?
xxx:
oblicz sin
65π
2
? czy to wychodzi 1 ? z góry dzieki za odpowiedź
27 lis 15:58
Saizou :
sin(5 850)=sin(16*360+90)=sin(90)=1
27 lis 16:01
xxx:
dziękuję
\
27 lis 16:06