matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie z wartoscia bezwzgledna
Marta:
hej
jak rozwiązać takie równanie
y= |−,03|−|−2,8| Prosze o pomoc
26 lis 23:57
irena_1:
[tex]y=|−0,3|−|−2,8|=0,3−2,8=−2,5
27 lis 00:06
Marta:
dzieki
27 lis 00:11