matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
%
Krzysiek:
ms
48,8%=
*100% ile będzie równe ms
0,894
26 lis 23:21
MQ:
Pomnóż sobie obie strony przez 0,894
26 lis 23:23
Eta:
48,8%*0,894
ms=
= ....
100%
26 lis 23:23
Krzysiek:
ok dzięki
26 lis 23:24