matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ulamki calkowite
mateusz:
(3
−2
)
−3
:3
8
−2*−3=6 czy −6
w odpowiedziach mam
1
9
26 lis 23:12
irena_1:
1
(3
−2
)
−3
:3
8
=3
6
: 3
8
=3
−2
=
9
26 lis 23:13
mateusz:
o kurde rzeczywiscie
dzieki
26 lis 23:20