Kto pomoże mi w zadaniu z algorytmów Forda-Fultersona??
Damian:

zad.
wyznacz najkrótszą drogę z wierzchołka A→G
Pytanie kieruję do studentów i nauczycieli

|AB| = 30 |AC| = 50 |BC| =19
|BD| = 6 |BE| = 40 |CD| = 12
|CF| = 10 |DE| = 35 |DF| = 23
|EF| = 11 |EG| = 8 |FG| = 20
21 maj 19:42
Damian: ktoś zna te algorytmy
21 maj 19:55
21 maj 20:05
Damian: Wiec niestety mam go policzyc

Wiem ze to troche roboty ale cóż...
Mam ręcznie znaleść najkrótszą drogę...
21 maj 20:16
Basia:
Jeśli przy pomocy tego algorytmu, to po prostu musisz zabawić się w komputer i wykonać po kolei
te instrukcje zapisane w pętli "for" i pętli "while". Nie widzę innego sposobu, chociaż
oczywiście widzę, że najkrótsza droga to ABEG=78.
21 maj 20:22
Damian: niestety nie wiem jak sie zabrac za to...
wiem tylko ze wybierając najkrótsza drogę nie powinno sie sugerowac wartosciami odcinków...
22 maj 13:34
sylwia gdańsk: skad macie takie zadanie?
22 maj 14:22
22 maj 15:18