matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz współrzędne środka i promień okręgu o równaniu:
Moni3ka140:
a) (x−3)
2
+(y−2)
2
=4 b) x
2
+y
2
−16x+10y+25=0
26 lis 19:23
truskawa:
a) S(3,2) promień =2
26 lis 19:47
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/forum.py?komentarzdo=1471
26 lis 19:49