matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
graniastoslupy - zadania
michal0:
http://img18.imageshack.us/img18/7638/zdjcie0074e.jpg
bez zadania 4 3 pierwsze zadania niby sa latwe ale jednak do konca mi nie wychodzi obliczanie, prosze o pomoc
25 lis 21:46
michal0:
zad. 1 PP=1/2 * 12*16=96 a2=(12/2)2+(16/2)2=100 a=10 i na tym sie zatrzymalem
25 lis 21:58