zad
sylwia gdańsk: 102+log3
21 maj 14:21
sylwia gdańsk: oblicz 1−31/3*(12/3)−2+2−3*160.25
21 maj 14:23
sylwia gdańsk: 1− 1 i 1/3 a pitem jest 1 i 2/3
21 maj 14:24
sylwia gdańsk: log3√327
21 maj 14:24
sylwia gdańsk: umie to ktos?
21 maj 14:27
sylwia gdańsk: Damian Bogdan

21 maj 14:28
sylwia gdańsk:
21 maj 14:31
sylwia gdańsk: nikt nie umie?
21 maj 14:38
sylwia gdańsk:
21 maj 15:11
andrij: = 102*3=100*3=300
21 maj 16:36
Eta:
Witam

........ znowu te Twoje "ukochane" logarytmy

1/
czy tam jest , tak?
10
2 + log3
tak myślę.....
więc :
10
2 * 10
l0g3 = 100 * 3 = 300
bo ;
c
logca = a
21 maj 16:41
andrij: log3√327 =2
21 maj 16:41