matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
oouuu:
I3x − 6I =7 + Ix−2I
25 lis 16:15
M:
24 sty 17:13
Bo_ra:
3|x−2|=7−|x−2| 4|x−2|=7
7
|x−2|=
4
stad
7
7
x−2=
lub x−2=−
4
4
A to juz proste
24 sty 17:44