matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiór
05dddd:
znajdz zbior wartosci funkcji f : a) f(x)= 2x
2
−5x+6 b) f(x)= −x
2
+3x−1
25 lis 16:08
Aga1.:
Licz q. a)Gdy a>0 to ZW=<q,
∞
)
25 lis 16:13
05dddd:
ok
25 lis 16:16