matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
parabola??
parabola:
wykresem funkcji (x+y)
2
= 2xy+7 jest parabola
25 lis 15:08
ICSP:
x
2
+ 2xy + y
2
= 2xy + 7 x
2
+ y
2
= 7 teraz sam odpowiedz sobie na pytanie.
25 lis 15:10
parabola:
okrag
25 lis 15:16
ola:
tak
25 lis 15:16