matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
tree:
która z liczb: −1, 0,
1
2
, 1 nalezy do zbioru wartosci funkcji f(x)=
x
2
+1
1−x
2
?
25 lis 14:46
tree:
bedzie x=1 lub x=−1
25 lis 14:48
tree:
?
25 lis 15:01
omega:
moze ktos pomoc? bo ja niestety nie umiem
25 lis 15:20