log
Ritka: liczba log√2log4−log8 +8 13log23 jest rowna (tam w ułamku jest log√2
a to po 8 to jest tak jakby potega to wszytsko)
25 lis 13:18
Eta:
| | 4 | | 1 | |
log4−log8= log |
| = log |
| = −log2 |
| | 8 | | 2 | |
8=2
3
((2
3)
1/3)
log23= 2
log23= 3
..... = dokończ
25 lis 13:52
Ritka: 312 ?
25 lis 13:59
Eta:
Nie
25 lis 15:13
Ritka: To wtedy wyjdzie 2.5 a taiej odpowiedzi nie mam jest tylko
A.4√2 B.312 C.6+√22 D.3
25 lis 20:11
Eta:
To może źle podałaś treść:
pewnie w mianowniku powinno być log8−log4 ( a Ty podałaś log4−log8
25 lis 20:27
Ritka: a nie bo tam jest w mianowniku 2log4−log8
25 lis 20:41
Eta:
No

ach Ty
| | 16 | |
2log4−log8= log42−log8= log16−log8= log |
| = log2 |
| | 8 | |
25 lis 21:10
Eta:
i "tera
z"
25 lis 21:11
Ritka: hehe no dziękuje
25 lis 21:16
Eta:
25 lis 21:17