kto mi odpowie
lukas: liczba 3√(−8)2 jest a)ujemna b)niedodatnia ,c)niewymierna D)równa 4
25 lis 00:24
Mila: 3√64=4
25 lis 00:28
lukas: iloczyn (3√2+3√4)*3√2 jest rowny a)3√12 b)6 c)2+3√4 d)2+23√2
25 lis 00:30
lukas: czyli d
25 lis 00:30
Mati_gg9225535: 2c
25 lis 00:33
Eta:
..= 3√2*2+3√4*2=3√4+3√8= 3√4+2 = 2+3√4
25 lis 00:35
asdf: 21/3(21/3 + 41/3) = 21/3(21/3 + 22/3) = 22/3 + 21/3+2/3 =
22/3 + 21 = 2 + 22/3
25 lis 00:36
lukas: Dane sa liczby a=(2−1−23)2 i b=(7,5)2 Prawda jest że a) a=b+1 b)a<b c)a>b
d)a=b
25 lis 00:37
Eta:
| | 1 | |
a= ( |
| −8)2= (−7,5)2= (7,5)2 to: a=b |
| | 2 | |
25 lis 00:39
lukas: wskaż liczbę mniejszą od 1 a)(−12)−2 b)[(23)−1]3 c)(π−1)0 c
25 lis 00:48
asdf: a coś od siebie?
25 lis 00:48
lukas: Jeden z bokow prostokata skrócono o 10% a drugi wydluzono o 10% pole otrzymanego prostokata
a) nie zmienilo sie b)zwiekszylo sie o 10% c)zmiejszylo sie o 1% D) nie zmiejszylo
sie o 10%
25 lis 00:53
Eta:
pewnie d) nie napisałeś d=... ?
25 lis 00:54
Eta:
0,9a*1,1b= 0,99ab pole zmniejszyło się o 1%
25 lis 00:56
lukas: spoko pewnie tak jest taki licznik 3−2 a mianownik (114)−2
25 lis 00:57
25 lis 01:00
Eta:
Jeszcze coś masz do "odrobienia" ? ( bo idę już do spania
25 lis 01:08
lukas: Bardzo dziękuję wszystkim za okazaną mi pomoc ,jestem bardzo wdzięczny ponieważ jutro muszę to
oddać z chęcią będę was odwiedzał z innymi zadaniami pozdrowienia szczególne dla Ety
,Mila,Asdf
25 lis 01:10
lukas: Nie dobranoc
25 lis 01:11
Mila: Lukas, do łóżeczka.
25 lis 01:15