matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ff
anuuś:
rozwiaz rownanie x
2
+2x=0 prosze o x
1
i x
2
24 lis 20:09
Mati_gg9225535:
x(x+2)=0 x=0 v x+2=0 x=0 v x=−2 odp:.....
24 lis 20:10
Mati_gg9225535:
no i na poczatku D=R
24 lis 20:10