matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba a
Ritka:
liczba a jest wieksza od liczby b o
3
5
wartosci liczby c, zatem: A. a=
3
5
bc B.a=b−
3
5
c C. a=b+
3
5
c D.a=b:
3
5
c
24 lis 19:30
Jolanta:
3
a=b+
c
5
24 lis 19:33
Mati_gg9225535:
C
24 lis 19:33
staś:
estera?
24 lis 19:34
Ritka:
a staś to kto?
24 lis 19:36