matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
translakcja
alusia:
prosze o pomoc A=(−3,5) B=(2,−3) Soy Tv(S)=S2 v=[4,3] to v to jest wektor ale strzalka mi sie nie chce zrobic
24 lis 18:05
Basia:
https://matematykaszkolna.pl/forum/169411.html
nic się nie zmieniło
24 lis 18:15
Basia:
co to jest S? środek odcinka AB ? i potem złożenie: S
OY
T
v
→
? napisz treść porządnie
24 lis 18:18