matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x
MariAN:
dozwolone jest działanie
√
n
2
+n
=
√
n
2
+
√
n
24 lis 17:50
konrad:
nie
24 lis 17:50
MariAN:
ok a w ten sposób ?
√
n
2
+n
=
√
n
2
(1+1/n)
=n
√
1+1/n
24 lis 18:08
konrad:
tak
24 lis 18:14