24 lis 16:12
Artur_z_miasta_Neptuna:
ale co ... z każdą z tych całek sobie nie radzisz
24 lis 16:13
lucy: a konkretnie z którym przykładem ?
24 lis 16:14
POMOCY: niby mnożę dziele i huja co wychodzi
przykłady te wysłałam co nie mogę je zrobić
przez część rozumiem większość przez podatwianie ale te ogólne nie chcą mi wyjść
24 lis 16:17
Artur_z_miasta_Neptuna:
to pokaż obliczenia zobaczymy co źle robisz
24 lis 16:19
POMOCY: np. 12
wiem że jest ex −∫e−x i dalej dupa nie wiem
24 lis 16:22
POMOCY: sory to jest 14
24 lis 16:23
lucy: ∫e−x dx= −e−x +c
24 lis 16:24
ZKS:
To sobie zrób podstawienie −x = t ; dx = −dt.
24 lis 16:25