matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potrzebna mi pomoc
adrian2001:
prosta
√
2
x−2y+5=0 przecina oś OX pod kątem?
24 lis 14:59
Mati_gg9225535:
√
2
5
y=
x +
2
2
a = tgα (α−patrz rys.)
√
2
a =
2
√
2
tgα =
2
24 lis 16:06