matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc w pszeksztaceniu z ktorego mam wyliczyc X
elektron:
A(X+E)B=E
23 lis 20:24
aniabb:
X= A
−1
EB
−1
−E
23 lis 20:26
elektron:
jeszcze mam z tym problem A*X=E*X+E
23 lis 20:27
aniabb:
X= (A−E)
−1
E
23 lis 20:31
elektron:
dziekuje
23 lis 20:32