Zbiór zadań
Jakiś_gostek: Mam do rozwiązania 9 zadań po jednym przykładnie w każdym. Zadanie muszę mieć na Sobotę a sam
nie dam sobie z tym w ogóle rady. Chętną osobę proszę o rozwiązanie zadań i przesłanie w
formie takiej abym mógł przepisać (np. przeskanowana kartka z czytelnym pismem). Zależy mi na
tym bardzo więc proponuję 20 zł (przelew bankowy) za rozwiązanie zadań. Proszę o kontakt
poprzez e−mail: sw4t@interia.pl
http://i.imm.io/MF1p.jpeg
http://i.imm.io/MF1C.jpeg
http://i.imm.io/MF1H.jpeg
http://i.imm.io/MF1M.jpeg
23 lis 17:33
konrad:
kusząca propozycja

ale nie mam konta

myślę, że może ktoś Ci tutaj i za darmo pomoże
23 lis 17:35
23 lis 17:40
konrad: hehe
23 lis 17:40
.:
1b/ mianownik ≠0
x
3+5x
2+6x= x(x+3)(x+2)≠0
D= R\ {−3,−2,0}
2d/ D= R\{−7,7}
| 7−x)2 | | 7−x | |
| = |
| |
| 7−x)(7+x) | | 7+x | |
| | 2x−3)(2x+3) | |
|
| = −(2x+3)= −2x−3 |
| | −(2x−3) | |
23 lis 17:43
konrad: w sumie... to mógłbym
23 lis 17:43
konrad: ciekawe, czy ten kolega tu zajrzy czy będzie czekał na odpowiedź na maila...
23 lis 17:45