matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f. odwrotna prosze o spr.
Ewelinka:
funkcja odwrotna y=e
x
+1 nie wiem czy dobrze zrobiłam proszę o spr e
x
=y−1 e
x
=x−1 y=ln(x−1)
23 lis 17:14
.:
ok
jeszcze założenie x>1
23 lis 17:17
Ewelinka:
dzieki wielkie
23 lis 17:19