log
sylwia gdańsk: zapomniane logarytmy


log
1/24
√2
20 maj 19:06
sylwia gdańsk: hej Mickey
20 maj 19:08
Eta:
4
√2 = 2
2*2
12 = 2
52= (
12)
−52
to już wiesz jaka jest wartość tego logarytmu?
20 maj 19:11
Eta:
Ojjj sory

....... może to miał podać tylko i wyłącznie Mickej ?
20 maj 19:12
sylwia gdańsk: nie

spox
20 maj 19:13
sylwia gdańsk: a jeszcze jedno log3√33√9
20 maj 19:14
sylwia gdańsk: aj inaczej
20 maj 19:14
sylwia gdańsk: log3√33√9
20 maj 19:15
sylwia gdańsk: o tak
20 maj 19:15
sylwia gdańsk: eta hej

20 maj 19:15
sylwia gdańsk: wiesz Eta?
20 maj 19:22
Mickej: hej Sylwio o sprośnych myślach

coś dziką postać ma ten twój logarytm
20 maj 19:26
sylwia gdańsk: wez mi o tym nei mow nie nawidze logarytmow
20 maj 19:27
sylwia gdańsk: nienawidze razem xD
20 maj 19:27
sylwia gdańsk: Mickej ja mam sprosne mysli gdzie tam

20 maj 19:27
sylwia gdańsk: moze bys pomogl

20 maj 19:30
Eta:
Witam

Mickej ? czemu nie pomożesz kolezance
√3= 3
12
to 3
√3 = 3
32
3√9 = 9
13
= 3
23
teraz już prosto: ..... poradzisz już sobie.....
20 maj 19:33
sylwia gdańsk: on nie kulturalny
20 maj 19:33
sylwia gdańsk: nie pomoze zato Eta dziekuje
20 maj 19:33
Eta: OK

Mickej tak ma

...... lubi się drażnić

ale w sumie jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr owy

20 maj 19:35
sylwia gdańsk: oj Eta nie wiem nie wiem nei powiedzialabym hahah xD
20 maj 19:36
sylwia gdańsk: ty no nie wychodzi mi to jak to dokonczyc!?
20 maj 19:37
sylwia gdańsk:
20 maj 19:41
sylwia gdańsk: Mickej co udajesz ze Cie nie ma XD
20 maj 19:45
Mickej: ja brałem prysznic

Dziękuje Eto za komplement
20 maj 19:46
Eta:
jak nie możesz? ..... już prosto:
podstawa do potęgi np
c
= liczbie logarytmowanej
zatem :
( 3
32 )c=( 3){23
to
32*c =
23
to c=
49
zatem wartość tego log =
49
echhhhhh
20 maj 19:48
sylwia gdańsk: aaa eta sie pomylil to nei o tobie xD
20 maj 19:48
sylwia gdańsk: zarcikxD
20 maj 19:48
Eta:
Mickej

....... to nie komplement

takie mam zdanie o Tobie , tyle czasu się znamy
20 maj 19:49
Eta:
sylwia ?......... Eta ?...... to kobieta

i co do opinii o Mickeju nie myli się w 100%%%%%%%%%%
20 maj 19:51
20 maj 19:52
sylwia gdańsk: a i ostatni log√2/28√2
20 maj 19:55
sylwia gdańsk: tam na dole jest pierwiastek z 2 /2 liczba logarytmowana to 8√2
20 maj 19:56
Eta:
podobnie

liczba logarytmowana: 8
√2 = 2
3 *2
12 = 2
72
| | √2 | |
podstawa log: |
| = 212 * 2−1=
|
| | 2 | |
= 2
−12
więc
2
−12c = 2
72
to ;
−
12c=
72
policz c ......
20 maj 20:01
sylwia gdańsk: −7
20 maj 20:04
sylwia gdańsk: dzieki Ci eta bardzo bardzo
20 maj 20:04
Eta:
Tak ...... jest ok

Powodzenia !
20 maj 20:06
sylwia gdańsk: dieki jutro spr;−/
20 maj 20:07