matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Fenomen:
Oblicz: 2
2log
2
5+log
1
2
9
22 lis 20:26
.:
25
=
9
22 lis 20:29
Fenomen:
A mogę prosić o obliczenia?
22 lis 20:30
.:
1
1
25
2log
2
5+log
2
= log
2
25+log
2
= log
2
9
9
9
a
log
a
b
=b 2
log
2
(25/9)
= .....
22 lis 20:33