22 lis 20:13
Basia:
najpierw określ dziedzinę
22 lis 20:15
Ania_18: pomożesz z tym zadaniem czy bedziesz tak pisać tylko>?
22 lis 20:18
Basia:
pomożesz ≠ rozwiążesz
22 lis 20:20
Ania_18: Proszę o pomoc w rozwiązaniu, nie potrafię tego zrobić a potrzebuję na jutro.
22 lis 20:26
Aga1.: Umiesz dzielić wielomiany?
22 lis 20:29
Ania_18: nie
22 lis 20:51
Ania_18: help
22 lis 21:02
Aga1.: | | x−1 | | x+1−2 | | x+1 | | 2 | | 2 | | 2 | |
f(x)= |
| = |
| = |
| − |
| =1− |
| =− |
| +1 |
| | x+1 | | x+1 | | x+1 | | x+1 | | x+1 | | x+1 | |
Umiesz napisać wektor przesunięcia?
22 lis 21:07
Ania_18: nie
22 lis 21:21