matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm
k8e:
10
2
+
l
o
g
1
0
3
22 lis 18:51
Ajtek:
10
2+log3
Tak to ma być?
22 lis 18:53
k8e:
Tak
22 lis 18:54
Ajtek:
10
2
*10
log3
=10
2
*3=300 Skorzystałem z a
log
a
b
=b oraz a
m+n
=a
m
*a
n
22 lis 18:56
k8e:
Dziękuję bardzo
22 lis 18:58
Ajtek:
Proszę
.
22 lis 19:00