matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
stiromeyria
monia41:
wynac pole i obj szescianu ktorego przekatna ma dl 9cm
22 lis 15:36
krystek:
Oblicz a: a
2
+(a
√
2
)
2
=9
2
zrób rysunek ,aby to widzieć. V=a
3
P
c
=6*a
2
22 lis 15:44