pytanie!
krotnosc: czy w tym wypadku x2=0, 0 jest pierwiastkiem dwukrotnym?
21 lis 21:41
krystek: Tak
21 lis 21:42
ICSP:
21 lis 21:42
Kejt: Ahoj ICSP
21 lis 21:42
ICSP: Witaj
Kejt
21 lis 21:44
Kejt: Mam do Ciebie pytanie..uważasz, że ile powinnam dostać z matury próbnej?
21 lis 21:45
ICSP: myślę że tak na 99,9% zasługujesz
21 lis 21:46
Kejt: gulp..to przepraszam, że Cię zawiodłam
21 lis 21:47
ICSP: aż tak źle

Co Ci nie poszło ?
21 lis 21:48
Kejt: odsetki..kurna,...do końca życia zapamiętam ten wzór..tak mi się wydaje, że źle.. będe miała z
98%..
21 lis 21:49
ICSP: no to i tak wysoko

Nie ma się czym martwić

Do matury "głównej" jeszcze jest czas − zdążysz się poprawić
21 lis 21:49
Kejt: dzięki

ale ten wzór to naprawdę na zawsze zapamiętam.. nie dali go w tablicach..tzn. dali
inny..
21 lis 21:51
krotnosc: a czy funkcja moze miec max lokalne i nie miec min lokalnego?
21 lis 21:51
Saizou : a ma ktoś może pytania
21 lis 21:52
ICSP: może
weź f(x) = − x
2 − max lokalne dla x = 0 a brak min lokalnego
i dlatego
Kejt nigdy nie korzystałem z tablic maturalnych

Tam jest jeszcze bardziej skomplikowanie zapisane wszystko niż uczeń miałby się tego nauczyć.
21 lis 21:53
krystek: Jeżeli dąży do −,lub+∞
21 lis 21:53
Kejt: Saizou..mogę Ci podać część zadań otwartych bo co nieco pamiętam..
21 lis 21:55
Kejt: trudno..nie to nie..lecę spać..dobranoc
21 lis 22:04
Saizou : to może w piątek
21 lis 22:04
ICSP: dobranoc
21 lis 22:07