matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pilne xD
sweetgirl:
1
1
1
(3
− 1,5 ) * ( −2
+
)
4
8
4
i
1
2
1
(2,25 − 3
) :
+
2
3
8
21 lis 19:35
aniabb:
(3,25−1,5)*(−2,125 + 0,25) = 1,75*(−1,875) = −3,28125
5
3
1
−14
−
*
+
=
4
2
8
8
21 lis 20:42