matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie wykładnicze
Madley:
1
32
x
+5=
√
8
x
21 lis 18:57
Madley:
1
32
do potęgi (x+5) =
√
8
x
21 lis 18:59
krystek:
2
−5(x+5)
=2
3
2
x
21 lis 19:02
Madley:
x powinien wyjsc −50 tak?
21 lis 19:15
Madley:
sorki zle zrobilam , dzieki
21 lis 19:19