matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole kwadratu jwzeli przekątna wynosi 1.6m
piotrek:
20 lis 22:10
Eta:
d
2
(1,6)
2
P=
=
=..........
2
2
20 lis 22:11
irena_1:
Kwadrat to też romb, więc
1,6
2
P=
=1,28
2
20 lis 22:12
baklazan:
a
√
2
=1,6m
1,6m
a=
√
2
20 lis 22:12