matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
agata:
liczba (sin60 stopni + cos60 stopni)
2
równa jest ?
20 lis 20:04
irena_1:
√
3
1
√
3
+1
3+1+2
√
3
4+2
√
3
2+
√
3
=(
+
)
2
=(
)
2
=
=
=
2
2
2
4
4
2
21 lis 08:28