matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz h
hh:
Muszę wyznaczyc h lecz nie mam pojęcia jak... 14,4=12
√
2h
10
20 lis 19:28
modder_pc:
Żartujesz?
√
2h
10
= 14,4/12
√
2h
10
= 1,2
2h
=1,44
10
2h=14,4 h=7,2
20 lis 19:39
modder_pc:
Żartujesz?
√
2h
10
= 14,4/12
√
2h
10
= 1,2
2h
=1,44
10
2h=14,4 h=7,2
20 lis 19:39