matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
agata:
log3 9
√
3
jak to obliczyć ?
20 lis 19:08
Eta:
9
√
3
= 3
2
*3
1/2
= 3
2,5
log
3
3
25
= 2,5*log
3
3= 2,5
20 lis 19:10
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2808.html
20 lis 19:12