matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pierwiastki
Maja:
√
76
+
√
8
=
20 lis 18:42
M:
26 sty 11:58
Bo_ra:
√
4*19
+
√
4*2
=
√
4
*
√
19
+
√
4
*
√
2
= 2*
√
19
+2*
√
2
=2(
√
19
+
√
2
)
26 sty 13:03