matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
skróc maksymalnie ułamek
ania2321:
skróc maksymalnie ułamek
6
√
3
+2
√
15
U=
2
√
3
20 lis 18:33
krystek:
wyłacz w liczniku 2
√
3
przed nawias podpowiedź
√
15
=
√
3*5
=
√
3
*
√
5
20 lis 18:37
Eta:
6
√
3
2
√
3
*
√
5
+
= 3+
√
5
2
√
3
2
√
3
20 lis 18:38
ania2321:
dziękuje
20 lis 18:44