matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
....................................
juliś:
kto mi wyliczy układ równań: {9x−3y=6 {6x+y=−2
20 lis 18:31
mariuszek993:
y=−2−6x 9x− 3(−2−6x) x=6/27 y= −3 9/27
20 lis 20:06
mariuszek993:
y=−2−6x 9x− 3(−2−6x) x=6/27 y= −3 9/27
20 lis 20:06